-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'ın Doğal ve Kültürel Güzellikleri Belgeselle AnlatılıyorAfyonkarahisar'ın Doğal ve Kültürel Güzellikleri Belgeselle Anlatılıyor

Milletimizin topyekûn bir seferberlik ruhu ile küllerinden doğarak 102 yıl önce bugün dünya tarihinin en büyük kahramanlık destanlarından birini yazdığı 30 Ağustos Zafer Bayramı Afyonkarahisar'da törenlerle kutlandı.

Törene Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, Hakan Şeref Olgun, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Fatih Dağlı, Zafer Haftası kutlamaları için ilimize gelen misafir Generaller, Belediye Başkanı Burcu Köksal, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, askeri erkân ve daire müdürleri katıldı.

Kocatepe Parkı'nda düzenlenen tören Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Fatih Dağlı ve Belediye Başkan Burcu Köksal tarafından Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulması ile başladı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla Kocatepe Parkı'ndaki tören sona erdi.

Çelenk sunma töreninin ardından Vali Yiğitbaşı makamında Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti. Makamında İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Fatih Dağlı, Belediye Başkan Burcu Köksal ile birlikte tüm protokol üyelerini, Siyasi Parti temsilcilerini, Sivil Toplum kuruluş temsilcilerini kabul eden Vali Yiğitbaşı, protokolün ve tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.