-

Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, emekli haklarının korunması amacıyla Tüm Emekliler Derneği’nin Eskişehir şubesini ziyaret etti. Ziyaret, emekli bireylerin karşılaştığı zorluklara dikkat çekmek ve dayanışma mesajı vermek amacıyla gerçekleştirildi.

Ziyaret sırasında, Arslan, emeklilerin haklı mücadelelerinde yanlarında olduklarını ifade etti. Emeklilerin yaşadığı açlık, yokluk ve sefalete dikkat çeken Arslan, bu sorunların çözümü için CHP'nin kararlı duruşunu vurguladı. Dernek üyeleriyle dertleşen Arslan, sosyal dayanışmanın önemine de değindi.

Bu ziyaret, emeklilere yönelik politikaların ve sorunların toplumda daha fazla konuşulması gerektiği mesajını taşıyor. İbrahim Arslan, emeklilerin haklarına sahip çıkılması gerektiğini belirterek, Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu konudaki duyarlılığını yineledi.