-

Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti



Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayii Odası'nın düzenlediği 18. ATSO Spor Oyunları kapsamında gerçekleşen futbol müsabakalarında bir üst tura yükselen takımlar, gösterdikleri performansla dikkatleri üzerlerine çekti. Yapılan mücadeleler sonucunda elde ettikleri başarılarla tüm dikkatleri üzerlerine çeken takımlar, gelecek maçlarda da aynı performansı sergilemeyi hedefliyor.

ATSO Spor Oyunları'nda futbol müsabakaları büyük bir heyecana sahne oldu. Takımlar birbirleriyle zorlu maçlara çıktı ve bir üst tura çıkmak için büyük bir mücadele sergiledi. Nihayetinde başarılı olan takımlar, büyük bir sevinçle bir üst tura yükselme başarısı elde etti.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayii Odası olarak, bu başarılı takımları tebrik ediyor ve gelecek maçlarda da aynı başarıyı sürdürmelerini temenni ediyoruz. Sporun paydaşları olarak, gençlerin ve sporcuların bu tür etkinliklerde bir araya gelerek hem rekabet hem de dostluk ortamı içinde spor yapmalarını destekliyoruz.