Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, CHP Grup Başkanvekili Murat Emir ile gerçekleştirdiği görüşmede yerel ve ulusal meseleleri tartıştı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Ticaret Borsası Meclis Başkanı, Vali ile GörüştüAfyonkarahisar Ticaret Borsası Meclis Başkanı, Vali ile Görüştü

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Murat Emir'i makamında ziyaret etti. Samimi bir sohbetin gerçekleştiği bu buluşmada, ülke gündemi ve yerel yönetimlerin karşılaştığı sorunlar ele alındı.

Köksal, Afyonkarahisar'da yürütülen belediye projeleri ve hizmetleri hakkında Emir'e bilgi verdi. Görüşmede, Türkiye'deki yerel yönetimlerin mevcut durumu, belediyelerin finansal ve yapısal zorlukları, vatandaşlarla ilişkilerin güçlendirilmesi ve şehirlerin kalkınması gibi konular masaya yatırıldı.

Özellikle sosyal belediyecilik anlayışının ön plana çıkarıldığı ve bu bağlamda Afyonkarahisar Belediyesi’nin gerçekleştirdiği projeler üzerinde duruldu.

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Başkan Köksal, "CHP Grup Başkanvekili Murat Emir’i ziyaret etmekten büyük memnuniyet duydum. Kendilerine misafirperverliği ve hoş sohbeti için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

 #YerelYönetimler #SosyalBelediyecilik #AfyonkarahisarProjeleri #CHPZiyaretleri