-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Dünya Odalar Federasyonu Avrupa & Asya Zirvesi'ne KatıldıAfyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Dünya Odalar Federasyonu Avrupa & Asya Zirvesi'ne Katıldı

Afyonkarahisar Ticaret Borsası, önemli bir ziyarete ev sahipliği yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu Afyonkarahisar İl Başkanı Tülay Şenel ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini borsa binasında ağırladı.

Ziyaretin amacı, uyuşturucu ile mücadele konusunda iş birliği ve farkındalık yaratmak olarak belirlendi. Başkan Mühsürler, federasyonun bu konudaki çabalarını desteklediklerini vurgulayarak, toplumda uyuşturucu ile mücadele konusunda daha fazla farkındalık oluşturulması gerektiğine dikkat çekti.

Tülay Şenel, borsa yetkilileri ile gerçekleştirdikleri bu buluşmanın, uyuşturucu bağımlılığı ve bunun önlenmesi konusunda atılacak adımları daha etkili hale getireceğine inandıklarını belirtti. Federasyon olarak, toplumda daha sağlam temellerle mücadele edebilmek için herkesin ortak hareket etmesinin önemine dikkat çektiler.

Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin yanı sıra ileride yapılabilecek ortak projeler için de bir başlangıç olma özelliği taşıdı.