Başkan Yörük'ten Gerçekleri Aydınlatacağım Sözü!

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Garnizon Millet Bahçesi Çalışmaları İncelendiAfyonkarahisar'da Garnizon Millet Bahçesi Çalışmaları İncelendi

Kanal Afyon YouTube kanalından canlı haber programının Bu Akşam ki konuğu Afyonkarahisar Kasaplar Odası Başkanı İbrahim Yörük programda bir skandalı açıkladı  8 Ekim tarihinde Basına  servis edilen açıklamanın kendisi adına yapıldığını ve haberi olmadığını içeriğinden ve yazılanlardan haberi olmadığını ifade etti kendi adına habercilerin WhatsApp da paylaşım grubuna atılan Açıklamanın aslı astarı olmadığı,mı  gerçekten kim tarafından yayınlandığı ve amacı ne olabilir soruları gündeme geldi.

 

İbrahim Yörük bir hafta önce gazetecilere verdiği demeçte ekonomi ve Türkiye de sektörü ile ilgili hükümeti ve sistemi eleştirmişti. 8 Ekim de servis edilen yazı ise basında " Başkan Yörük ten Geri Vites Başlığı" ile yayınlanmıştı 

Canlı yayın sırasında Gazeteci Sait Karaduman arka planda açıklamayı Haber grubunda paylaşan Sezer Küçükkurt ile konuşarak açıklamanın kaynağını sorduğunda , kendisine Mahmut Emin Birliktir tarafından gönderildiğini beyan etti.

 

Olayın arka planını ortaya çıkarmak için yapılan suç duyurusu ve hukuki süreçlerin başladığı bilgisine yer verilerek program son buldu. Başkana göre, doğru olanın her zaman savunulması gerektiği ve bu durumdan ödün verilmemesi gerektiği vurgulandı.