Afyonkarahisar Kasaplar Sucukçular ve Lokantacılar Odası Başkanı İbrahim Yörük'ün açıklamaları sonrası gelişmeler hakkında kamuoyu bilgilendirildi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Garnizon Millet Bahçesi Çalışmaları İncelendiAfyonkarahisar'da Garnizon Millet Bahçesi Çalışmaları İncelendi

İbrahim Yörük Canlı Yayında Açıklama Haber ve Video Linki


Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı İbrahim Yörük, geçtiğimiz gün Sait Karaduman ve Zafer Murat Çakır ın Sunduğu Aslında Ne Oldu Proğramında Kanal Afyon da Canlı Yayında  yansıyan açıklamalarının ardından yaşanan gelişmeler üzerine bir  Aşşağıda adı geçen Oda başkanları  kamuoyu duyurusunda bulundu.

Kamuoyuna duyuru

 

Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı İbrahim Yörük’ün geçtiğimiz günlerde basına yansıyan açıklamasının ardından yaşanan gelişmeler üzerine bu açıklamanın yapılması gereği doğmuştur.

Söz konusu açıklama S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu toplantısı sırasında Sayın İbrahim Yörük ile birlikte bizlerin de hazır bulunduğu bir ortamda istişare ile hazırlanmış, metne dökülmüş ve İbrahim Yörük’ün kabulü sonrasında temize çekilip basına dağıtılması kararlaştırılmıştır.

Açıklama metninin basına dağıtımı konusunda Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nin konuyla ilgili görevlisi Sezer Küçükkurt’tan yardım istenmiş, bu metni basın kuruluşlarına ulaştırması rica edilmiştir.

Söz konusu açıklamanın bizlerin de katkıları ve şahitliğinde İbrahim Yörük tarafından onaylanıp, kabul edildikten sonra basın kuruluşlarına aktarılması uygun görülmüştür. Basın kuruluşlarına gönderilen metnin altında imza olmamasının gerekçesi, hepimizin şahitliğindeki bir ortamda birbirimize olan itimatımızdan kaynaklanmaktadır.

Kamuoyunun bilgisine arz olunur. 10.10.2024

 

 

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün

S.S. Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir

S.S. Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Yardımcısı Mustafa Çelik

S.S. Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu üyesi ve Giyimciler Odası Başkanı Hüseyin Karnıbüyük

Afyonkarahisar Sebzeciler Odası E. Başkanı Ergün Aykın

Açıklamada, S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu toplantısında İbrahim Yörük' ün de  hazır bulunduğu ortamda  diğer üyelerin de katkılarıyla hazırlanarak, basına dağıtılmıştır. 

Afyon Gazeteciler Cemiyeti görevlisi Sezer Küçükkurt'un yardımıyla basın kuruluşlarına ulaştırılan açıklama metni, imzasız olmasının gerekçesi olarak, toplantıya katılanların birbirlerine olan güvenine dayandırılmıştır.

Oda Başkanları , bu açıklama ile ilgili tüm sorumluluğu üstlenerek, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesini amaçlamaktadır.


#AfyonkarahisarKasaplarOdasi #İbrahimYörük #KamuoyuDuyurusu


 Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukçular Odası'nın şeffaflık adına yaptığı bu açıklama, esnaf ve sanatkarların birlikteliğinin ve dayanışmasının önemini vurgulamaktadır.

 İmzasız metnin yayınlanması, topluluk içindeki güvenin bir göstergesi olarak kabul edilebilir. Ancak, resmi açıklamalarda imza bulunmasının, kurumsal güvenilirliği artıracağı unutulmamalıdır.