Afyonkarahisar'ın Seçkin İş İnsanı Adnan Demirel, Tarihi Ayazini Antik Kenti'nde Açılışa Hazırlanan Angel Beko Butik Otel'de Demokrat Partilileri Ağırladı

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Garnizon Millet Bahçesi Çalışmaları İncelendiAfyonkarahisar'da Garnizon Millet Bahçesi Çalışmaları İncelendi

Afyonkarahisar'ın tanınmış iş insanlarından Adnan Demirel, ailesine ait olan ve Ayazini Antik Kenti'nde yer alan Angel Bekos Butik Otel'in kapılarını, Demokrat Parti üyelerine ve simge isimlerine açtı.

 Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve yol arkadaşlarının da katılım gösterdiği bu özel etkinlik, otelin yakın zamanda gerçekleşecek resmi açılışı öncesinde gerçekleştirildi. Adnan Demirel'in ev sahipliğinde düzenlenen yemekte, partiye uzun yıllar hizmet etmiş emektarlar ve partililer bir araya gelerek, siyasi gündem ve gelecek projeler üzerine fikir alışverişinde bulundular.

Yemek sonrasında Demirel, misafirlerine teşekkürlerini sunarak, otelin ilk konuklarının onlar olduğunu ve bu özel anı paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gültekin Uysal ise yaptığı konuşmada, yıllardır omuz omuza verdiği demokrat yoldaşlarına şükranlarını iletti ve partinin geleceğine dair umutlu mesajlar verdi. Etkinlik, samimi sohbetler ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

 

#demokratparti#AngelBekosOtel #Afyonkarahisar #GültekinUysal #Politika #Siyaset #Toplantı #AçılışÖncesiEtkinlik