-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Dünya Odalar Federasyonu Avrupa & Asya Zirvesi'ne KatıldıAfyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Dünya Odalar Federasyonu Avrupa & Asya Zirvesi'ne Katıldı

TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen "Fikri Olan Gelsin, Hayallerini Gerçeğe Dönüştür" isimli İnteraktif Kadın Girişimcilik Kampı, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda başladı.

Kampın amacı, kadın girişimcilerin iş fikirlerini geliştirebilmeleri ve hayallerini gerçeğe dönüştürebilmelerine yardımcı olmaktır. Etkinlik, katılımcılara çeşitli eğitimler ve atölye çalışmaları sunarak, iş dünyasında karşılaştıkları zorluklarla başa çıkabilme yeteneklerini artırmayı hedefliyor.

Kamp, genç ve dinamik kadın girişimcileri bir araya getirerek, yeni iş bağlantıları kurmalarına ve deneyimlerini paylaşmalarına olanak tanıyor. Afyonkarahisar’ın kadın girişimcilerini desteklemek amacıyla yapılan bu girişim, yerel ekonominin güçlendirilmesine de katkı sağlamayı amaçlıyor.