-

Gözden kaçırmayın

Milli Eğitim Bakanlığı, Okullar İçin Bakım ve Temizlik Personeli Alımı Duyurusu YaptıMilli Eğitim Bakanlığı, Okullar İçin Bakım ve Temizlik Personeli Alımı Duyurusu Yaptı

Sandıklı Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde ilçe genelinde bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinliklere birçok vatandaş ve öğrenci katılım sağladı.

Kutlama programı sabah saatlerinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı. Daha sonra, belediye binasında düzenlenen resepsiyonda vatandaşlara çeşitli ikramlar yapıldı. Gün boyu devam eden etkinlikler arasında, halk oyunları gösterileri ve konserler de yer aldı. Belediye Başkanı Ahmet Yılmaz, etkinlikler esnasında yaptığı konuşmada, Cumhuriyet'in değerlerine olan inancını ve bağlılığını vurguladı.

Etkinliklere katılan vatandaşlar, düzenlenen programlardan memnuniyetlerini dile getirdi. Öğrencilerin hazırladığı temsili gösteriler ve marşlar ise büyük beğeni topladı.

Sandıklı Belediyesi'nin organize ettiği bu etkinlikler, ilçe halkı tarafından yoğun ilgi gördü ve milli bayram coşkuyla kutlandı.