Projelerini, yapmak istediklerini, nasıl bir Türkiye hayal ettiğini ve nasıl alışılmışın dışında bir Milletvekili olmak istediğini İyi TV ekranlarından anlatan İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Hakan Şeref Olgun siyasetin hiçbir zaman bir meslek değil, hizmet aracı olduğunu söyledi.

Gözden kaçırmayın

İYİ Partili Şeref Olgun' dan LGS MesajıİYİ Partili Şeref Olgun' dan LGS Mesajı

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Hakan Şeref Olgun, İyi TV’nin konuğu oldu.

Sunuculuğunu Gazeteci Hasan Övünç’ün yaptığı programda Olgun çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Arabalarımızın lastiği, ayakkabılarımız eskiyene kadar dolaşmaya devam edeceğiz. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. 2 yıldan bu yana gece-gündüz demeden çalışıyoruz” diyen Olgun, Afyonkarahisar’a olan borcunu ödemek için hizmet yoluna çıktığını söyledi.

Hedeflerinin, İyi Parti’nin birinci partinin birinci olması ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de Başbakan olması olduğunu söyleyen Olgun; “ Hedeflerimizi belirledik ve çalışmalarımız hızla devam ediyor. Halkımızla istişareler yapıyoruz ve bu hedefimize giden yoldaki çalışmalarımızın karşılığına göreceğimize inanıyorum.

Geçmişte çok genç yaşta siyasete girdik. Siyasetin tüm kademelerinde bulundum. Siyaset hizmetinin bir amacı değil bir aracıdır. Siyasi partilerde bunun vesilesidir. Partimi, teşkilatımı seviyorum. Ben tek başıma bir şey değilim. Tüm teşkilatlarımızla bir ve beraberiz ve en önemlisi biz büyük bir aileyiz. Benim siyaset anlayışım, ekip, teşkilat ve parti çalışmasıdır”dedi.

AFYONKARAHİSAR’A BORCUM VAR’

Olgun; “Benim doğduğum topraklarda. Benim kişiliğimin, sosyal sorumluluk bilincimin karakterimin, eğitimimin, geleceğimin oluşmasında etkisi olan Afyonkarahisar’a hizmet etmek için bu göreve talip oldum. Benim bunun dışında da bir beklentim yoktur. Benim amacım hizmet etmektir. Afyonkarahisar’da farklı bir milletvekili profili çizmek istiyorum.

Ben alışılagelmiş bir vekil olmayacağım. Gecemi gündüzüme katıp, halka dokunabilen bir vekil olacağım. İyi partide aday adayı sayılı tüm partilerden fazla olacaktır dedim ve şu anda en çok müracaat bizim partimizde. Hepimizde seçime adapte olmuş durumdayız. Partililerimizin sinerji ve enerjilerinden çok mutluyum.
Mahalli seçimlerde de tüm belediyeleri almayı hedefliyoruz ve alacağız. Şu anki oy oranları ve anketlerle sandıklardan çıkan sonuçların birbirlerine yakın olacağını düşünmüyorum. 14 Mayıs seçimlerinde İyi Parti Afyonkarahisar’dan 4 vekilin çıkması benim için sürpriz olmaz”dedi.

BAŞKAN ZEYBEK, UYDUKENT İÇİN GEREĞİNİ YAPMALI

Afyonkarahisar’ın başlıca sorunlarından olan deprem sorunu konusundaki soruları da cevaplayan Hakan Şeref Olgun, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Uydukent bölgesiyle ilgili açıklamalarını değerlendirdi.
Uydukent’in suluk ve sazlık bölgesi olduğunu en iyi bilenlerden olduğunu söyleyen Olgun; “Başkan Zeybek, Uydukent’in madem ki tehlikeli görüyor, gereğini yapsın’dedi.

ÜLKEMİZDE BEYİN GÖÇÜ VAR

Ülkemiz gündemine dair gelişmeleri de değerlendiren Hakan Şeref Olgun, “Mevcut yapıda ülkemizde bir beyin göçü mevcut. Bunun engellenmesi için ülkemizde önce hukuktan başlayıp kaybedilmiş ilkelerin yeniden kazandırılması ve yerine oturtulması gerekiyor.
Türkiye’nin hukuk sisteminin yeniden rayına oturtulması hakkında tüm yapıların değiştirilmesi, bağımsız ve tarafsız bir hale getirilmesi için çalışacağım. YÖK sisteminin de derhal değiştirilmesi lazım. Politika baştan yanlış bir politika. Eğitim sisteminin baştan sona yenilenmesi gerekiyor. Çocuklarımız için geleceğimiz için ülkemiz için çok çalışmalıyız.”dedi.

Olgun son olarak; “Hiç kimse merak etmesin. Türkiye büyük bir ülkedir. Kendi kendine yetebilecek bir duruma gelecek ülkedir. Herkez15 Mayıs’ı beklesin. Herşey iyi olacak” dedi.

Olgun İyiTV’ye teşekkür ederek programı sonlandırdı”