Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Cimnastikte Milli Gurur HedefiAfyonkarahisar'da Cimnastikte Milli Gurur Hedefi

Afyonkarahisar’da Okul Sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Yıldız Kız-Erkek Futsal müsabakaları, Süleyman Demirel Fen Lisesi Spor Salonu’nda sona erdi. Yarışmalara 60 takım yıldız erkekler ve 30 takım yıldız kızlar katıldı. Şampiyon olan takımlar Afyonkarahisar’ı grup müsabakalarında temsil edecekler.

Yıldız erkekler kategorisinde Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu birinci, Yüksel Varlı Ortaokulu ikinci, Neziha Arslan Ortaokulu üçüncü, Salar Ortaokulu ise dördüncü oldu. Yıldız kızlar kategorisinde ise Çayırbağ Gazi Ortaokulu birinci, Çobanlar Yavuz Selim Ortaokulu ikinci, Akharım Ortaokulu üçüncü, 27 Ağustos Ortaokulu ise dördüncü oldu.

Düzenlenen müsabakalar sonrasında Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu bir konuşma gerçekleştirdi. Okul Sporları kapsamında şehirde gerçekleştirilen birçok müsabakanın olduğuna dikkat çeken Kasapoğlu, okulların ilgisiyle mutlu olduklarını ifade etti. Takımların grup müsabakalarında başarılı olacaklarını ve ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edeceklerine inandığını belirtti. Müsabakalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Futsal final maçlarının ardından dereceye giren takımlara ödülleri takdim edildi. İl Müdürü Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve Okul Sporları Şube Müdürü Adil Kamberoğlu tarafından kupa ve madalyalar verildi. >> RTAI