Gözden kaçırmayın

İyi Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Televizyon Programına Konuk Olacakİyi Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Televizyon Programına Konuk Olacak

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar il yöneticileri ve Afyonkarahisar Milletvekili adayları, Afyon Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ettiler. Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, Milli Görüş'ün merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın ilkelerine bağlı kaldıklarını ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın liderliği altında Milli Görüş bayrağını dalgalandırdıklarını söyledi. Partinin Afyonkarahisar Milletvekili adayları, ilin çeşitli bölgelerinde çalışmalarını sürdürdüklerini ve seçime kadar bu çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler.

Tüm Afyonkarahisarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Taner Bayrak ile Dinarlılar ve Dinarı Sevenler Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdullah Türkyılmaz ise, Afyon Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyarette bulundular. Afyonkarahisar'da kişiler arasındaki yardımlaşmayı artırmak için çalıştıklarını söyleyen Bayrak, eğitim alanında özellikle Afyonkarahisarlı öğrencilere yardımlar sağladıklarını ve Speaking Clup adı altında bir proje geliştirdiklerini açıkladı. Bu proje kapsamında, Afyonkarahisarlı üniversite öğrencilerinin yurt dışında deneyim kazanmalarını amaçladıklarını belirten Bayrak, projelerinin detaylarını kamuoyu ile paylaşmayı planladıklarını dile getirdi. Ayrıca, hem yurt içinde hem de yurt dışında yaşayan Afyonkarahisarlılara yardımcı olmayı hedeflediklerini ve gençlere eğitim desteği sağladıklarını ifade etti.