Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Tarihi ve Turistik Yerleri Basın Mensuplarına TanıtıldıAfyonkarahisar Tarihi ve Turistik Yerleri Basın Mensuplarına Tanıtıldı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in direktifiyle, kültürel ve sanatsal etkinlikleri şehirle buluşturma çabaları devam ediyor. Afyonkarahisar Belediyesi'nin çocuk korosu, 2019'dan beri süren çalışmalarının meyvesini Bahar Şarkıları konserinde göstererek muhteşem bir performans sergiledi.

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kültür Sanat Akademisi Çocuk Korosu, yoğun bir katılım ile Bahar Şarkıları adlı konserini gerçekleştirdi. Afyonkarahisar'da ilk defa kurulan çocuk korosu, TRT repertuvarındaki çocuk şarkılarını Afyonkarahisarlılar için söyleyerek Türk Sanat Müziği dalında iddialarını ortaya koymuş oldular.

Kürşat Bertuğ Arıcan'ın şefliğinde, birbirinden eşsiz eserleri seslendiren yaklaşık 30 çocuk, büyük bir beğeni kazandı. Konserde çocukların zevkle seslendirdiği eserler, coşku dolu konukların keyifle dinlediği özel repertuarlar arasından seçilerek, ses aralığı ve ritimsel özellikleri ön planda tutulmuştur. Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner ve birçok vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen konserde, ayrıca katip ve katibe performansı da sunuldu.

Konser sonrasında, Murat Öner, Koro Şefi Kürşat Bertuğ Arıcan ve çocukları tebrik ederek günün anısına çiçek ve teşekkür belgeleri takdim etti.