Gözden kaçırmayın

Emirdağ Anadolu Lisesi'nde Şiir Ziyafeti: Emirdağ Anadolu Lisesi'nde Şiir Ziyafeti: "Aşkın Şiir Halleri"

Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulu, vefat eden Müdür Yardımcısı İsmail Değirmenci'nin adını taşıyan yeni bir kütüphaneye kavuştu. Kaymakam İsmail Tosun, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Alperen Korkut, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çümen, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Şen, Hisarcık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tosun, Okul Müdürleri ve öğretmenlerin de katıldığı açılışta, Kaymakam İsmail Tosun ve Belediye Başkanı Fatih Çalışkan tarafından kurdele kesildi.

Okul Müdürü Pelin Solak açılışta yaptığı konuşmada, 3,5 ay önce vefat eden Müdür Yardımcısı İsmail Değirmenci'nin okulda çok sevilen ve değerli bir eğitimci olduğunu belirterek, kütüphaneye onun adının verilmesinin bir vefa borcu olduğunu ve kütüphanenin daha değerli hale getirilmesi için tüm öğretmen arkadaşlarının birlikte çalıştığını ifade etti.

İsmail Değirmenci, Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Şube Müdürlüğü ve birçok okulda müdürlük, müdür yardımcılığı ile öğretmenlik görevlerinde bulunmuş, Atatürk İlkokulu'nda Müdür ve Müdür Yardımcılığı görevlerini yürütürken, 63 yaşında beyin kanaması sonucu hayatını kaybetmişti.