Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Faaliyet RaporuAfyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Faaliyet Raporu

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, ATSO KOBİ Akademisi eğitim takvimi kapsamında Üretim Yönetimi Eğitimi düzenledi. Eğitimin açılış konuşmasını yapan ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Mühsürler, ATSO KOBİ Akademisi'nin 2018 yılından bu yana düzenli olarak faaliyet gösterdiğini ve her yıl eğitim çıtasını yükseltmek için gayret gösterdiklerini belirtti. Bugün düzenlenen eğitimle 2023 yılındaki 9. eğitimlerini verdiklerine değinen Mühsürler, katılımcıların ilgisi için teşekkür etti.

Üretim merkezleri olarak işletmelerin sadece üretim yapmanın yeterli olmadığını, üretimin arz edilmesi ve beklentilere göre iyileştirilmesinin de önemli olduğunu aktaran Mühsürler, bu süreçte nitelikli personelin de işletmeler için uygun olması gerektiğini belirtti. Eğitimlerin işletmelere yol gösterici olduğunu ifade eden Mühsürler, Dr. Öğretim Üyesi Fulya Yüksel'e teşekkür etti.

Ardından söz alan Fulya Yüksel ise üretim süreçlerini anlattı ve katılımcılara bilgiler aktardı. Eğitim, katılım belgelerinin takdimi ile sona erdi. Eğitime bağlantı verilen videoda izlenebilir.