Kocaşaban İlkokulu'nda düzenlenen kapanış programı

Gözden kaçırmayın

Emirdağ Anadolu Lisesi'nde Şiir Ziyafeti: Emirdağ Anadolu Lisesi'nde Şiir Ziyafeti: "Aşkın Şiir Halleri"

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, 2022-2023 eğitim öğretim yılının son gününde Ahmet Ömer Kocaşaban İlkokulu'nda düzenlenen kapanış programına katıldı. Programa Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, MEB Ölçme Değerlendirme Genel Müdürü Kemal Bülbül ve diğer protokol üyeleri de iştirak etti.

Programda öğrencilerin sergilediği halk oyunları, akıl-zeka oyunları, bayrak gösterisi ve öğretmenlerine çiçek takdimi gibi etkinlikler yer aldı. Ayrıca karne töreni anısına okul bahçesine ağaç dikildi. Vali Yiğitbaşı ve protokol üyeleri öğrencilerle birlikte karnelerini aldı ve fotoğraf çektirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, programda yaptığı konuşmada, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olduğunu belirtti. Pandemi sürecinde eğitime ara vermeden devam ettiklerini ve öğrencilerin hem akademik hem de sosyal gelişimlerine katkı sağladıklarını ifade etti. Sünnetci, öğrencilere iyi tatiller dileyerek, yeni eğitim öğretim yılında tekrar görüşmek üzere dedi.