Zeybek, "Vira Bismillah! Doğru Zamanda Doğru Aday"

Gözden kaçırmayın

İYİ Partili Olgun'dan AKP'ye Bayram Eleştirisi: İYİ Partili Olgun'dan AKP'ye Bayram Eleştirisi: "Dar Gelirliye Kurbanlık Uzak"

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 2024 yılı yerel seçimleri için tekrar aday olacağını açıkladı. Zeybek, "Vira Bismillah! Doğru Zamanda Doğru Aday" sloganıyla yola çıktığını duyurdu. Zeybek, "Zikzak Çizenlere Karşı Dosdoğru Adam" diyerek kendisine güvenen ve destekleyen Afyonkarahisar halkına teşekkür etti.

Mehmet Zeybek kimdir?

Mehmet Zeybek, 1954 yılında Afyonkarahisar'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Afyonkarahisar'da tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi'nden mezun oldu. Lise döneminden beri inşaat işiyle uğraşan Zeybek, siyasi hayatına Refah Partisi il yönetim kurulu üyesi olarak başladı. Fazilet Partisi'nde kurucu il yönetim kurulu üyeliği, AK Parti'de il kurucu üyeliği, siyasi ve hukuki işlerden sorumlu il başkan yardımcılığı, il teşkilat başkanı ve il başkanlığı görevlerinde bulundu. 2018 yılında AK Parti'den milletvekili adayı oldu ancak seçilemedi. 2019 yılında AK Parti'den Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçildi.

Mehmet Zeybek'in başarıları nelerdir?

Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Belediye Başkanı olarak göreve geldiği günden bu yana birçok projeye imza attı. Afyonkarahisar'ın altyapısını, ulaşımını, çevresini, kültürünü ve turizmini geliştirmek için çalışmalar yaptı. Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'u belediye filosuna dahil ederek bir ilke imza attı. Afyonkarahisar'ın tarihi ve kültürel mirasını korumak ve tanıtmak için restorasyon ve yenileme çalışmaları yaptı. Afyonkarahisar'ın eğitimine, sağlığına, spora ve sosyal hayatına katkı sağlayacak projeler hayata geçirdi.

Mehmet Zeybek neden tekrar aday oluyor?

Mehmet Zeybek, 2024 yılı yerel seçimleri için tekrar aday olacağını açıkladığını söylediği konuşmasında şunları söyledi: "Afyonkarahisar halkının teveccühüne layık olmak için gece gündüz çalıştık. Yaptığımız hizmetlerle Afyonkarahisar'ın çehresini değiştirdik. Ancak daha yapacak çok işimiz var. Afyonkarahisar'ı daha yaşanabilir, daha modern, daha güzel bir şehir yapmak için tekrar aday oluyorum. Vira Bismillah! Doğru Zamanda Doğru Aday sloganıyla yola çıkıyoruz. Zikzak Çizenlere Karşı Dosdoğru Adam olarak halkımızın karşısındayız. Allah'ın izniyle Afyonkarahisar halkının desteğiyle bu görevi sürdüreceğiz."