Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Cimnastikte Milli Gurur HedefiAfyonkarahisar'da Cimnastikte Milli Gurur Hedefi

Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen U12 Geleceğin Şehri Geleceğin Yıldızları Futbol Turnuvası, final maçıyla sona erdi. Zirvespor ile Kızıldağ32 Spor arasında oynanan final maçında, Zirve Spor rakibini 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

Bu yıl ikincisi düzenlenen turnuva, Isparta Belediyesi ve Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (IASKF) iş birliğiyle gerçekleştirildi. U12 ve alt yaş gruplarındaki takımların katıldığı turnuvaya toplam 24 takım ve yaklaşık 500 futbolcu katıldı. Şampiyona, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in Emre Mahallesi Spor Kompleksi'nde düzenlenen tesisi sayesinde gerçekleştirildi.

Turnuvanın final maçı, 28 Temmuz tarihinde Zirve Spor ve Kızıldağ32 Spor arasında oynandı. Zirve Spor, maçı 2-1 kazanarak şampiyonluğa ulaştı. Kızıldağ32 Spor ikinci, Isparta Gençlerbirliği Spor ise üçüncü oldu.

Geleceğin Şehri Geleceğin Yıldızları Futbol Turnuvası'nın finaline; Isparta Belediye Başkan Yardımcıları Fahretdin Gözgün, Özler Erdoğan, Isparta Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fatih Eti, IASKF Başkanı Nurettin Akgül ve minik futbolcuların aileleri ile birlikte çok sayıda spor sever katıldı.

Maç sonrasında, protokol üyeleri tarafından takımlara madalyaları, kupası ve ödülleri verildi. Ayrıca Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in talimatıyla takımlara 5'er bin liralık forma desteği sağlandı.

Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, yaptığı konuşmada, futbolculara, ailelere ve turnuvadaki emeklerinden dolayı kulüp başkanlarına teşekkür etti. Başkan Gözgün, Başkan Şükrü Başdeğirmen'in talimatıyla tüm çocuklara forma giydirilmesi için kulüplere 5'er bin liralık çekler verdiklerini ifade etti.