Gözden kaçırmayın

Park Etmek İçin Aracını Esnafın Üzerine SürdüPark Etmek İçin Aracını Esnafın Üzerine Sürdü

Tepebaşı Belediyesi, 16. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu kapsamında düzenlenen etkinlikler ile Eskişehirlilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Bu yıl 16.sı gerçekleştirilen sempozyumun bir parçası olan etkinlikler, Tepebaşı Belediyesi tarafından büyük bir özenle devam ediyor.

Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda gerçekleşen programda Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası sahne aldı. Simay Pala'nın şefliğindeki orkestra, muhteşem bir performans sergileyerek birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Eskişehirlilerin tam notunu alan orkestra, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Sempozyumun çerçevesinde gerçekleşen diğer etkinlikler ise şu şekildedir: 8 Eylül'de Volkan İmançer, 9 Eylül'de Mithat Körler, 10 Eylül'de Cafer-Derya Nazlıbaş, 13 Eylül'de Gece Tarifesi ve 17 Eylül'de Ali Altay Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda Eskişehirli müzikseverler ile buluşacak. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri ise tüm Eskişehir halkını sempozyum etkinliklerine ve konser programlarına davet etti.