Gözden kaçırmayın

Mezunlarımızı UğurladıkMezunlarımızı Uğurladık

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen 'Çocuk Şenliği' hafta sonu kentin iki farklı noktasında devam etti. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen şenlikte, çocuklar ve aileleri birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerle buluştu. Şenliğin birinci günü Ataköy mahallesinde, ikinci günü ise Uydukent Masal Parkı'nda gerçekleştirildi. Yüzlerce çocuğun katıldığı etkinliklerde yarışmalar, oyunlar ve lezzetli ikramlar yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de çocukları ziyaret ederek eğlenceli anlarına ortak oldu ve fotoğraf çektirdi. Şenlikte palyaçolar da çocuklara renkli bir atmosfer katarken, minikler oyun parkında keyifli saatler geçirdi. Pamuk şekeri ve mısır ikramları ile çocukların tatlı anlar yaşandı.


Afyonkarahisar Belediyesi'nin düzenlediği 'Çocuk Şenliği'ne ilgi oldukça yoğundu. Başkan Zeybek, çocukların mutluluğunu ve motivasyonunu artırmak için böyle etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Şenlikte çocuklarla ve aileleriyle sohbet eden Zeybek, 2023-2024 eğitim öğretim dönemi öncesinde çocukları mutlu etmek istediklerini ifade etti. Başkan Zeybek, bu etkinliğin ardından farklı mahallelerde de benzer etkinliklerin devam edeceğini söyledi.


Afyonkarahisar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 'Çocuk Şenliği', hafta sonu şehirde iki farklı noktada düzenlendi. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte minikler ve aileleri bir araya geldi. Çocuklar, yarışmalara katılarak ve oyunlar oynayarak eğlendi. Başkan Zeybek, çocukların heyecanına ortak oldu ve onlarla birlikte fotoğraf çekildi. Şenlikte ayrıca pamuk şekeri ve mısır gibi lezzetli ikramlarda bulunuldu. Çocuk Şenliği'ne ilgi oldukça yoğundu ve yüzlerce çocuk katıldı. Etkinliklerin devam edeceği duyuruldu. Başkan Zeybek, çocukların mutluluğunu ve motivasyonunu artırmak amacıyla böyle etkinlikler düzenlendiğini belirtti. 2023-2024 eğitim öğretim dönemi öncesinde çocukları mutlu etmek istediklerini söyledi. #Afyonkarahisar #ÇocukŞenliği #Etkinlikler #Belediye #Eğlence