Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Ampute Futbol Milli Takımı'nı Tebrik EttiAfyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Ampute Futbol Milli Takımı'nı Tebrik Etti

Eskişehir'de dönerciler, okulların açılmasıyla birlikte yoğun bir sezon başlangıcı yaptı. Ancak bazı öğrenciler, kalabalık sebebiyle dönercilerde oturacak yer bulmakta zorlandılar.

Öğle aralarında ekonomik bir seçenek olarak döneri tercih eden öğrencilerin dönercilerdeki yoğunluğu arttı. Genellikle 35 TL'ye satılan döner, okul döneminde öğrencilere daha uygun fiyatlarla sunulmaktadır. Dönerciler, bu dönemde günlük olarak 20-30 kilo daha fazla satış yapmaktadır. Bu durum, dönercilerin gelir elde etmelerini sağlarken, öğrenciler de uygun fiyatlarla yemek yiyebilmenin memnuniyetini yaşamaktadır.

Eskişehir'deki dönercilerden Tanju Pekdemir, öğrencilerin tercihinin dönerden yana olduğunu belirtti. Pekdemir, mümkün olduğu kadar öğrencilere indirim sağlamaya çalıştıklarını ifade etti. Bu sayede hem öğrencilerin memnun olmalarını sağladıklarını hem de daha fazla müşteri çekebildiklerini söyledi. Pekdemir, öğle saatlerinin en yoğun olduğu zamanlar olduğunu ve bu yoğunluğa hazırlıklı olduklarını ifade etti. Öğrencilere ayrıcalık tanıdıklarını ve onların memnuniyetini önemsediklerini belirtti.

Dönerciler, öğrencilere normal müşterilere göre daha düşük fiyatlarla hizmet veriyor. Böylece öğrencilerin memnun kaldığı ve dönercilerin daha fazla müşteriye ulaşabildiği bir döngü oluşuyor. Pekdemir, yaz döneminde müşteri potansiyelinin güzel olduğunu ancak bu dönemin daha yayılmış olduğunu söyledi. Şimdi ise öğlen saatlerinde daha çok yoğunlaştıklarını belirtti. Öğrencilerin kantin yerine dönercileri tercih ettiğini, uygun fiyatların ve kalitenin önemli bir etken olduğunu ifade etti.

Öğrenciler ise dönerin hem ucuz fiyatlı hem de doyurucu bir seçenek olduğunu belirtiyorlar. Okullar kapalı olduğu dönemlerde döneri bu kadar sıklıkla yemediklerini söyleyen öğrenciler, okulların açılmasıyla birlikte daha fazla tüketmeye başladıklarını belirtiyorlar. Bu durum dönercilerin gelirine olumlu yansıyor ancak bazen yoğunluk sebebiyle beklemek zorunda kaldıklarını ve yer bulamadıklarını ifade ediyorlar. Fiyatların uygun olduğunu ve öğrencilere uygun bir seçenek olduğunu söyleyen öğrenciler, dönercilerin kendilerine yardımcı olduğunu belirtiyorlar.

#Eskişehir #Dönerci #OkulDönemi #ÖğrenciUygunu #UygunFiyat #Yoğunluk