Gözden kaçırmayın

Emirdağ Anadolu Lisesi'nde Şiir Ziyafeti: Emirdağ Anadolu Lisesi'nde Şiir Ziyafeti: "Aşkın Şiir Halleri"

Kütahya'nın Dumlupınar ilçesinde Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında "Hz. Peygamber, İman ve İstikamet" konulu bir konferans düzenlendi. Konferans, ilçedeki belediye sosyal tesislerinde gerçekleştirildi. 2023 yılının teması olan konferansa, Afyon Kocatepe Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Ersan Özten konuşmacı olarak katıldı.

Program, TOKİ Abdulhamid Han Camii İmam Hatibi Hüseyin Aksu'nun Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından, İlçe Müftüsü M. Emin Olgun açış konuşmasını yaptı. Programın devamında Ağaçköy İmam Hatibi Nurullah Yumak bir ilahi ve bir kaside okudu. Konferansın ana konuşmacısı olan Ersan Özten ise "Hz. Peygamber, İman ve İstikamet" konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

Programın sonunda İlçe Müftüsü M. Emin Olgun, konuşmacı Ersan Özten'e bir hediye takdim etti. Bu etkinlik, Mevlid-i Nebi Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın anlam ve önemini vurgulamak amacıyla düzenlenmiştir. #Kütahya #Dumlupınar #Mevlid-iNebiHaftası #CamilerveDinGörevlileriHaftası #HzPeygamber #İmanveİstikamet