-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Cimnastikte Milli Gurur HedefiAfyonkarahisar'da Cimnastikte Milli Gurur Hedefi

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'in 2023-2024 sezonunda mücadele etmektedir. Takım, ligdeki 3. haftada 29 Ekim Pazar günü Eskişehir Yunusemrespor ile karşılaşacaktı. Ancak, maçın tarihi değiştirildi ve mücadele 28 Ekim Cumartesi gününe alındı.

Eskişehirspor, tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig'e katılmaktadır ve bu sezon iki maçta iki galibiyet elde etmiştir. Takımın gelecek hafta sonu Yunusemrespor ile oynayacağı maçın gün ve saati değiştirildi. Eskişehirspor ve Eskişehir Yunusemrespor yönetimleri, Türkiye Futbol Federasyonu'na maçın tarihinin değiştirilmesi için başvuruda bulundu ve bu başvuru olumlu sonuçlandı. TFF'nin internet sitesinde yer alan maç programına göre, Eskişehir Yunusemrespor ile Eskişehirspor'un mücadelesi 28 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynanacak.

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'in 6. Grubunda yer almaktadır ve şu anda 6 puanla averajla 2. sıradadır. Takım, şu ana kadar oynadığı maçlardan birini hükmen galibiyet alarak kazanmıştır.