-

Gözden kaçırmayın

Burcu Köksal Kanunsuzluk İddiasına Cevap Verdi  Burcu Köksal Kanunsuzluk İddiasına Cevap Verdi

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, merkeze bağlı Bozanönü köyündeki Kız Kur'an Kursu inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı. Köyde bulunan eski binanın günümüz şartlarına uygun olmaması nedeniyle bir hayırsever tarafından yeni bir bina yapılması için arazi bağışlandı. Belediye Başkanı Başdeğirmen'in de desteğiyle inşaat çalışmaları devam ediyor.

Kur'an Kursu inşaatını inceleyen Başkan Şükrü Başdeğirmen, Mimar Hakan Demirtaş'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Demirtaş, hayırsever Nurettin Öztürk'ün arazisini kur'an kursu için bağışladığını belirterek, inşaatın tamamlanması için desteklerin sürdüğünü söyledi. Kur'an Kursu, 3 yatak odası, bir mutfak, abdesthane ve bir salonla donatılacak ve yatılı bir eğitim kurumu olarak kullanılacak.

Başkan Başdeğirmen, Kur'an Kursu inşaatında destek veren hayırseverlere ve arazisini bağışlayan Nurettin Öztürk'e teşekkür etti. Yapılan çalışmanın güzel olduğunu vurgulayan Başkan Başdeğirmen, burada yetişecek olan çocukların önemine dikkat çekti. Nurettin Öztürk ise Başkan Başdeğirmen'e desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Belediye Başkanı Başdeğirmen, projeler ve öneriler konusunda halkın desteğinin her zaman olduğunu belirtti. Amacın halkın istifade edeceği projeler yapmak olduğunu söyleyen Başkan Başdeğirmen, köyde bulunan düğün salonunun da tamamlanmasıyla vatandaşların düğün, asker eğlencesi gibi etkinlikleri için kullanabileceklerini ifade etti. Köy halkının taleplerini de değerlendiren Başdeğirmen, doğalgaz ve çocuk oyun parkı yapılacağını ve doğalgazın 2024 yılında köye geleceğini bildirdi.

#Isparta #KizKuranKursu #InsaatCalismalari #BelediyeDestegi #Hayirseverler #Hayirseverlik #DugunSalonu #Dogalgaz #CocukOyunParki #Haber