-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Şüpheli YakalandıAfyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Şüpheli Yakalandı

Kütahya'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen "Dar Bölge" uygulaması kapsamında, 445 kişi ve 239 aracın sorgusu, GBT kontrolü ve denetimi yapıldı. Kütahya Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ve Çarşı Mahalle Bekçileri ile birlikte toplam 1 amir, 6 resmi ekip (15 personel), 6 yaya devriye ve 12 ÇMB personeli görev aldı.

75. Yıl Mahallesi Dumlupınar Bulvarı İl Özel İdare Kavşağı ve Fuat Paşa Mahallesi Ahi Evren Caddesi üzerinde gerçekleştirilen dar bölge uygulamasında, şüpheli araç ve şahıslar üzerinde kontroller yapıldı. Toplamda 445 kişi ve 239 aracın sorgusu, GBT kontrolü ve denetimi gerçekleştirildi. Ayrıca 22 ticari taksi kontrol edilirken, 16 motosikletin sorgusu yapıldı. Uygulama sırasında 1 ruhsatsız tabanca ve 1.38 gram bonzai ele geçirildi. 7 kişiden kesici aletler bulunurken, bu kişilere idari işlem uygulandı. Ayrıca bir kişiye yoklama kaçağı olduğu gerekçesiyle tebligat yapıldı ve bir ehliyetsiz ve muayenesiz araç sürücüsüne de trafik ekiplerince cezai işlem uygulandı.

#Kütahya #Polis #DarBölgeUygulaması #Güvenlik