-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Cimnastikte Milli Gurur HedefiAfyonkarahisar'da Cimnastikte Milli Gurur Hedefi

Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Başkan adayı Hasan Arat, seçim çalışmalarına devam etmek amacıyla Kütahya'yı ziyaret etti. Bir otelde gerçekleşen buluşmada Beşiktaşlılar tarafından coşkuyla karşılandı. Arat, burada kongre üyeleriyle tanışarak projelerini tanıttı.


Arat, gençlere verdiği önemi vurgulayarak, "Bu makama geldiğimizde gençlerimizin hepsi kongre üyesi olacak. Gençlere güzel bir imkan sağlayacağız, 18 yaşına bastıkları anda otomatik olarak kongre üyesi olacaklar. Çünkü Beşiktaş'ın teminatı onlar" dedi.


Yöneticilik anlayışına da değinen Arat, "Biz Beşiktaş'ı rencide edecek işler yapmayacağız, bir oyuncu gelir, imzasını atar geçer. Öyle basındaki 3-5 arkadaşa haber sızdırma şeklinde yöneticilik olmaz" şeklinde konuştu.


Arat, yönetim kurulunda mutlaka spor geçmişi olan yöneticilerin bulunacağının altını çizdi. "Herhangi bir yönetici akşam televizyonda meşhur olmak için demeç veremeyecek" diye de ekledi.


TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Ahmet Nur Çebi'ye parmak sallaması konusuna da değinen Arat, "Beşiktaş Başkanı'na kimse parmak sallayamaz. Benim bulunduğum mevkide de buna kimse cüret edemez" ifadelerini kullandı.


Bu arada, Beşiktaş'ın büyük bir kulüp olduğunu ve istediği oyuncuyu getireceğini, istediği antrenörle anlaşacağını vurgulayan Arat, Beşiktaş televizyonunun kurulacağı müjdesini de verdi.


Beşiktaş Kulübü, 3 Aralık Pazar günü olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldığını duyurmuştu.


#Beşiktaş #BJK #HasanArat #SeçimÇalışmaları #KongreÜyeleri #Gençlereİmkan #YöneticilikAnlayışı #Futbol #Türkiye