-

Gözden kaçırmayın

Büyükırık Mahallesi'nde Bir Vefat HaberiBüyükırık Mahallesi'nde Bir Vefat Haberi

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Mithatpaşa Ortaokulu Konferans Salonu'nda yapılan Mesleki Eğitim Değerlendirme toplantısına katıldı. Bu toplantının amacı, ilçedeki hızla büyüyen sanayi sektörüne yönelik iş gücü ihtiyacını belirlemek ve meslek liseleri ile yüksekokulların rolünü belirlemekti.

Toplantıda, genel değerlendirmelerin yanı sıra Emirdağ Organize Sanayi Bölgesindeki işletmelerin ihtiyaç duyduğu nitelikli elemanlar için Emirdağ Meslek Yüksekokulu ve Emirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde yeni bölümlerin açılması gibi konular da ele alındı.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ'a en iyisini yapma sorumluluğu taşıdıklarını belirterek, "Organize Sanayi Bölgemizin ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücü için neler yapabiliriz, eğitimde yeni yol haritalarının belirlenmesi ve iş birliğiyle nitelikli istihdamın artırılması konusunda verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bu toplantının düzenlenmesine ve katılıma katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıya Kaymakam Osman Bilici, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, Afyonkarahisar İş Kur Şube Müdürü Ahmet Karakaya, ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, Zafer Kalkınma Ajansı Afyonkarahisar İl Koordinatörü Osman Köprücüoğlu, Afyonkarahisar İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Yusuf Karaca, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Günay, Emirdağ Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Köse, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Şamil Çil ve Emirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul yönetimi ile Emirdağ OSB'de faaliyet gösteren ve yapımı devam eden sanayi kuruluşlarının yöneticileri katıldı.


#Emirdağ #meslekieğitim #sanayigücü #işgücüihtiyacı #nitelikliistihdam