-

Gözden kaçırmayın

İyi Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Televizyon Programına Konuk Olacakİyi Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Televizyon Programına Konuk Olacak

Afyonkarahisar'dan AK Parti Milletvekili Sayın Ali Özkaya, geçmişte partinin Şuhut İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Ahmet Çelikkanat’ın vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayımladı. Özkaya, mesajında Ahmet Çelikkanat için Allah'tan rahmet dileyerek, merhumun cenaze törenine katılacak olan partililere, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu.
Özkaya, Ahmet Çelikkanat'ın özverili çalışmaları ve parti için yaptığı hizmetlerin her zaman hatırlanacağını belirtti. AK Parti camiasının önemli bir değerini yitirdiğini ifade eden Özkaya, "Merhum başkanımızın ailesine, dostlarına ve tüm Şuhut halkına başsağlığı ve sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.
Eski ilçe başkanı Ahmet Çelikkanat'ın cenazesi, düzenlenecek olan törenin ardından toprağa verilecek ve AK Parti'nin Afyonkarahisar il ve ilçe teşkilatları bu zor zamanda ailesinin yanında olacaklarını belirttiler.

#Afyonkarahisar #AKParti #AliÖzkaya #AhmetÇelikkanat #Taziye #Başsağlığı #Sabır #Rahmet #Cenaze #Şuhut