-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Cimnastikte Milli Gurur HedefiAfyonkarahisar'da Cimnastikte Milli Gurur Hedefi

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Ligdeki mücadelesine liderlikle devam ediyor. Karadeniz Ereğli Belediyespor'u deplasmanda 3-0 mağlup eden takım, hem liderliğini sürdürdü hem de profesyonel lige yükselme hedefine bir adım daha yaklaştı. Yıllarca süper ligde mücadele eden Eskişehirspor, son yıllardaki düşüşle Bölgesel Amatör Lige kadar gerilemişti. Ancak takım, galibiyetler serisine devam ederek başarılı bir performans sergiliyor.

Eskişehirspor, 58 yıllık kulüp tarihinde ilk kez amatör seviyede mücadele ediyor. Kulüp, ligdeki 9 maçın ardından hala mağlubiyet yüzü görmedi. Sezon başından itibaren iyi bir performans sergileyen takım, liderlik koltuğuna oturdu. Hem en yakın rakip olan 1926 Polatlı Belediyespor'a 5 puan fark attı hem de galibiyet serisini sürdürdü. Eskişehirspor'un hedefi, şampiyonluk yaşayarak eski günlerine dönmek.

Eskişehirspor, son 4 maçta Gölbaşı Belediyespor, Kırşehir Gençlik ve Hizmetleri, Alaplı Belediyespor ve Karadeniz Ereğli Belediyespor'u mağlup ederek liderliğini perçinledi. Takımın teknik direktörü İbrahim Baş, oyuncularının performansından memnun olduğunu ve şampiyonluk için önemli bir sürecin yaşandığını belirtti. Eskişehirspor'un gelecek maçı, 17 Aralık Pazar günü 1926 Polatlı Belediyespor ile deplasmanda oynanacak. Taraftarların desteğini arkasına alan takım, galibiyet hedefleyerek yoluna devam etmek istiyor.

Eskişehirspor, amatör ligdeki başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Bu sezon profesyonel lige yükselme hedefiyle mücadele eden takım, liderlik koltuğunda oturuyor. Son haftalarda rakiplerine üstünlük sağlayarak galibiyet serisi yakalayan Eskişehirspor, taraftarının da desteğiyle şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kulübün amacı, eski ihtişamlı günlerine geri dönerek futbolseverlere unutulmaz bir sezon yaşatmak. #Eskişehirspor #BölgeselAmatörLig #Futbol