-

Gözden kaçırmayın

Park Etmek İçin Aracını Esnafın Üzerine SürdüPark Etmek İçin Aracını Esnafın Üzerine Sürdü

Kütahya'da polis ekipleri tarafından yapılan bölge uygulamasında 158 şahıs ve 46 araç GBT sorgusu ve kontrolleri için durduruldu. Uygulama sonucunda 3 adet ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu ele geçirildi. Ayrıca, 1 cezaevi firarisi de yakalandı.
Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Okmeydanı Mahallesi, Sultanbağı Mahallesi, Fatih Mahallesi, Yenidoğan Mahallesi, Servi Mahallesi, Börekçiler Mahallesi, Hamidiye Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Ziraat Mahallesi, Dumlupınar Mahallesi ve Zafertepe Mahallelerinde toplam 11 farklı bölgede şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde uygulama gerçekleştirdi. Bu uygulama kapsamında 158 kişinin GBT sorgusu yapıldı ve 46 araç kontrol edildi. Sorgu ve kontroller sırasında 3 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet sentetik ecza (Galara), 5 adet sentetik ecza (Lyrica), 2.64 gram esrar olduğu düşünülen narkotik madde ve 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.
Bu başarılı uygulama sonucunda ayrıca bir cezaevi firarisi de yakalandı. Bu operasyonlarla Kütahya emniyeti, bölgedeki güvenliği sağlamak ve suçların önüne geçmek adına aktif bir şekilde çalışıyor.