-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Cimnastikte Milli Gurur HedefiAfyonkarahisar'da Cimnastikte Milli Gurur Hedefi

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen 2023-2024 Güz dönemi futbol ve voleybol turnuvalarında dereceye giren takımlar, törenle kupalarını aldı. Tavşanlı Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen futbol turnuvasında İnternet ve Ağ Teknolojileri 2. sınıfı şampiyon oldu. Dış Ticaret 2. sınıfı ikinci, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları 1. sınıfı ise üçüncü oldu. Voleybol turnuvasında da şampiyon yine İnternet ve Ağ Teknolojileri 2. sınıfı oldu. Bilgisayar Programcılığı (İÖ) 1. sınıfı ikinci, Makine 1. sınıfı da üçüncü sırada yer aldı.
Tören sonrası yapılan ödül töreninde konuşan Tavşanlı MYO Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik, turnuvanın centilmence geçtiğini vurguladı. Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim" sözünü hatırlatan Çelik, sportif ve kültürel etkinliklere ilgi gösteren ve bu turnuvada da yeteneklerini geliştiren öğrencileri tebrik etti. Ayrıca, maçları izleyen ve takım arkadaşlarına destek olan öğrencileri de kutlayan Prof. Dr. Çelik, turnuvanın planlamasında ve gerçekleşmesinde emeği geçen öğrenci temsilcisi Ömer Faruk Durak'a, hakemlik yapan Emre Arslan ve İbrahim Saydan'a teşekkür etti.
Ödül töreninde birinci olan takımlara ödülleri Müdür Çelik tarafından verilirken, diğer dereceye giren takımlara ödülleri bölüm başkanı öğretim üyeleri tarafından takdim edildi.