İYİ Parti'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, seçim çalışmalarına hızlı bir başlangıç yaptı.

Gözden kaçırmayın

İYİ Partili Şeref Olgun' dan LGS MesajıİYİ Partili Şeref Olgun' dan LGS Mesajı

. Aşağı Ambaryolu Caddesi'nde bulunan esnafı tek tek ziyaret eden Yağcı, sorunlarını ve taleplerini dinledi. Yağcı, eğitimli ve deneyimli bir yerel yönetici olarak, herkesi kucaklayacak ve ayrım yapmayacak bir belediyecilik anlayışı sergileyeceğini vurguladı.

Yağcı'nın ziyaretine, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve parti ilçe teşkilatından bir heyet de katıldı. Yağcı, konuşmasında esnafla istişare etmenin önemine değinerek, şehrin trafik sorununu ve sığınmacı meselesini gündeme getirdi. Esnafın ekonomik sıkıntılara dikkat çekerek, siftah yapmadan dükkân kapattığını söyleyen Yağcı, şehrin kararlarını halkla birlikte alacaklarını ifade etti. Yağcı'nın bu sözleri, değişim arzusunda olan esnafın beklentilerine cevap veriyor.

Yağcı ve İYİ Parti ekibi, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalarını yoğunlaştırarak sürdürüyor. Esnafın sorunlarına çözüm bulmak için kararlı bir tutum sergileyen İYİ Parti adayı, halkın istek ve ihtiyaçlarını önceliklendireceklerini belirtti. Yağcı, seçim çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini bildirdi.

Siyaset,Seçim,Afyonkarahisar,Aday,İYİ_Parti,Alper_Yağcı,afyonnet,afyonhaber