-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Fatih Mahallesi'nde Halk Günü EtkinliğiAfyonkarahisar Fatih Mahallesi'nde Halk Günü Etkinliği

Afyonkarahisar Belediyesi, Ramazan Ayı'nın manevi atmosferini yaşamak ve paylaşmak amacıyla "Gönül Sofraları" etkinliği düzenleyeceğini duyurdu. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, tüm vatandaşları bu sofralarda bir araya gelmeye davet etti ve Ramazan'ın birlikteliğinin ve bereketinin önemine vurgu yaptı. Belediye tarafından düzenlenecek olan etkinliklerde, Afyonkarahisarlılar iftar sofralarında bir araya gelerek oruçlarını açacaklar ve Ramazan'ın manevi havasını birlikte solumayı hedefliyorlar.
Ramazan Ayı'nın adeta birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdiği, insanların yardımlaşma ve paylaşma duygularının arttığı bir dönem olarak bilindiğini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Gönül Sofraları etkinliğiyle bu ruha katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirtti. Etkinliklerde, Afyonkarahisarlılar özellikle farklı sosyal ve ekonomik kesimlerden gelen insanlarla bir araya gelecek, ortak bir sofrada iftarlarını açacak ve Ramazan ayının maneviyatını birlikte yaşayacaklar. Belediye olarak, insanların birbirlerini daha iyi tanıyıp anlamalarını sağlamak ve yardımlaşmayı artırmak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirtti.
Gönül Sofraları etkinliği kapsamında, belediyenin belirlediği noktalarda kurulacak olan iftar sofralarına, tüm Afyonkarahisar halkı davetli olacak. Belediye ekipleri tarafından her gün hazırlanacak olan iftar sofralarında, hem yerli hem de misafirler bir arada olacak ve Ramazan'ın bereketini birlikte paylaşacaklar. Aynı zamanda etkinliklerde, çeşitli kültürel etkinlikler ve dinî programlar da gerçekleştirilecek. Etkinliklerin detayları ve programı ise ilerleyen günlerde belediye tarafından duyurulacak.
Afyonkarahisar Belediyesi'nin düzenleyeceği Gönül Sofraları etkinliği, Ramazan Ayı'nın manevi atmosferini büyük bir coşkuyla paylaşma amacı taşıyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, herkesi bu güzel etkinliklere katılmaya davet ediyor. İftar sofralarında bir araya gelerek, Ramazan'ın birlikteliği ve bereketini paylaşmak, farklı insanlarla kaynaşmak ve dayanışma duygusunu güçlendirmek için bu etkinliğe tüm halkı bekliyoruz. Afyonkarahisar Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından etkinlikle ilgili detaylara ulaşabilirsiniz. #GönülSofraları #RamazanAyı #Bereket #Dayanışma #Afyonkarahisar