-

Gözden kaçırmayın

İddia: Yerel Yönetim Kaynaklarının Kötüye Kullanılması İddiası Gündemdeİddia: Yerel Yönetim Kaynaklarının Kötüye Kullanılması İddiası Gündemde

Afyonkarahisar'da yerel yönetimlere destek veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) gündemi şekillendiriyor. CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, yeni göreve başlayan Başmakçı Belediye Başkanı Selçuk Gönüllü'yü ziyaret etti.

Başkan Erhan, ziyaret sırasında CHP'nin belediyecilik anlayışını halka hizmet ve yerel kalkınma üzerine kurulu olduğunu belirtti. Ayrıca, Başmakçı'nın yeni dönemde hayata geçirilecek projelerle gelişim yaşayacağını ve ilçenin yatırımlarla buluşacağını ifade etti.

Erhan, ziyaretin amacının "Belediye Başkanımız ve yönetim ekibimizle, ilçenin geleceği için atacağımız adımları ve projeleri görüşmek üzere buradayız. Amacımız, Başmakçı'nın kalkınmasına ve halkımızın yaşam standartlarının iyileştirilmesine katkı sağlamak" olduğunu özetledi.

Başkan Gönüllü ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, desteklerin önemine vurgu yaptı ve gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili umutlu olduklarını paylaştı. İki lider, ilçenin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirecek iş birliği içerisinde olacaklarını kamuoyuna duyurdu.

#CHP #Afyonkarahisar #yerelyönetim #destek #belediyecilik #selçukgönüllü #başmakçı #projeler #kalkınma #halkahizmet #işbirliği