-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal Milletvekili Yakınlarını İşten Çıkardı !Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal Milletvekili Yakınlarını İşten Çıkardı !

# Belediye Başkanı, Tarımsal ve Hayvansal Üretim Tesislerini Ziyaret Etti Bir bölge belediyesinin lideri, ilgili kuruluşun bünyesinde faaliyet gösteren tarımsal ve hayvansal üretim tesislerini ziyaret etti. Jeotermal suyun enerji kaynağı olarak kullanıldığı balık çiftliği, meyve ve sebze kurutma tesisi ile bir çiçek serasını yerinde görerek, mevsim öncesinde yürütülen hazırlık çalışmaları hakkında bilgi aldı.

# Çalışanların Fikirleri Dinlendi ve Başarılar Dileyerek Ayrıldı Belediye başkanı, tesislerde görevli personelle görüştü. Çalışanların fikirlerini dinleyen başkan, işlerinde başarılar dileyerek ayrıldı. Bu ziyaret, yerel yöneticinin bölgesindeki üretim faaliyetlerine verdiği önemi ve çalışmaların desteklenmesi yolundaki kararlılığını yansıtmaktadır.

# Yerel Üretim Faaliyetlerine Destek Kararlılığını Yansıtan Bir Ziyaret Belediye başkanının tarımsal ve hayvansal üretim tesislerini ziyaret etmesi, yerel yöneticinin bölgesindeki üretim faaliyetlerine olan önemini gösteriyor. Ziyaret sırasında yapılan görüşmelerle çalışanların fikirleri alınıp başarılar dileyen başkan, bu sektördeki çalışmaların desteklenmesi ve geliştirilmesi konusundaki kararlılığını ortaya koymuş oldu.

#tarım #hayvancılık #belediyehizmetleri #ürün #çiftlik #tarımalanları #jeotermalsu #bölgeselgelişim #çiçekserası #meyveve sebzekurutma #çalışmalar #destek #organikürünler #tarımsalüretim #yerelyönetim #sürdürülebilirlik #bölgekalkınması #belediye #haber