-

Gözden kaçırmayın

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektöründen 19 Mayıs MesajıAfyon Kocatepe Üniversitesi Rektöründen 19 Mayıs Mesajı

Adıyaman'da gerçekleştirilen heyecan verici Bocce İl Yarışmaları sonuçlandı. Bu yarışmada, kent genelinden katılımcı olan birçok okul kıyasıya mücadele etti. Özellikle dikkat çeken bir başarı ise, Yıldız Erkekler ve Küçük Erkekler kategorilerinde yarışan Narince Ortaokulu'nun iki takımının gösterdiği performanstı. Her iki kategoriye de katılım gösteren bu takımlar, finale kadar yükselerek il içindeki yarışmalarda ikincilik unvanını kazanmayı başardılar.

Bu başarının ardından Narince Ortaokulu'nun genç sporcuları, önlerindeki büyük bir fırsatı yakaladılar: Mayıs ayında düzenlenecek olan Bölge Yarışmaları. Şimdi gözlerini 20 Mayıs'ta, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle bilinen bir başka şehir olan Mardin'e çeviren sporcularımız, orada da güçlü rakiplerle karşılaşacaklar.

Topladıkları puanlar ve sergiledikleri oyun becerisiyle adından söz ettiren bu genç yeteneklerin, bölge müsabakalarında da başarı göstermeleri bekleniyor. Bocce, hem fiziksel hem de zihinsel beceri gerektiren bir spor dalı olarak sporcuların koordinasyon ve strateji yeteneklerini geliştiriyor.

Öğrencilerin bu başarısı, onları yetiştiren öğretmenleri ve yöneticileri kadar ilçe sakinlerini de gururlandırmış durumda. Şimdi bütün gözler, onların bu başarıyı bölge düzeyinde de sürdürebilmeleri için sonraki mücadelelerine çevrilmiş durumda. Biz de basın olarak bu genç ve dinamik takımın başarılarını takip etmeye devam edecek, Mardin'deki yarışmalardan yükselen başarıların haberini vermek için hazırız. Narince Ortaokulu'nun başarılı sporcularına gelecek müsabakalar için şimdiden başarılar diliyor, yeteneklerinin fark edilmesi ve geliştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.