-

Gözden kaçırmayın

Gençlik Haftası'nda Gençlik Haftası'nda "Bağımlılık ile Mücadelede Anne" Sergisi Açıldı

Siirt'te düzenlenen Küçük Kızlar Voleybol Müsabakaları kapsamında bölge takımları kıyasıya mücadele veriyor. Yerel bir amatör spor kulübünün genç voleybol takımı, turnuvada sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Mücadele ettiği ikinci maçı da kazanarak başarısını pekiştiren takım, bu zaferle birlikte turnuvadaki konumunu sağlamlaştırdı.

Genç sporcuların gösterdiği azim ve takım oyunu, alınan sonuçlarda belirleyici oldu. Sporcular hem teknik becerilerini hem de takım ruhunu sahada en iyi şekilde yansıtarak izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Kazanan küçük kızlar voleybol takımının antrenörü, maç sonrası yaptığı açıklamada, oyuncuların performansından memnuniyetini dile getirdi ve turnuvanın ilerleyen aşamaları için umutlarını koruduklarını ifade etti.

Turnuvada gösterdikleri başarı ile başka genç sporculara da ilham kaynağı olan takım, ileriye dönük hedeflerini daha da büyüterek çalışmalarını sürdürecek. Küçük kızların bu azminin, gelecekte daha büyük başarılar getireceği öngörülüyor. Lokal topluluk ve spor severler ise genç takımın başarılarını kutlayarak desteklerini esirgemedi.