-

Gözden kaçırmayın

Kaymakamımız Çiftçilerimizi Ziyaret EttiKaymakamımız Çiftçilerimizi Ziyaret Etti

Görevi başındayken araç çarpması sonucu şehit düşen Isparta Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Yonuz Turan, memleketi Sandıklı ilçesi Alacami köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Isparta Valisi Aydın Baruş, Milletvekilli Hasan Arslan, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Numan Yöner, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, İl müdürleri, siyasi parti temsilcileri, askeri erkân, şehit yakınları, Isparta'daki mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öğle namazı öncesi baba ocağına son kez getirilen ve helallik alınan şehidimizin Türk Bayrağına sarılı naaşı daha sonra askeri konvoyla cenaze namazının kılınacağı alana götürüldü.

Burada öncelikle şehidimizin öz geçmişi okundu. Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehidimiz Polis Memuru Yonuz Turan için dualar edildi, helallik alındı.

Kılınan cenaze namazının ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlanan Aziz Şehidimizin eşi Aynur Turan ve babası Ahmet Turan'a Vali Yiğitbaşı ve Isparta Valisi Baruş tarafından Türk Bayrağı ve şehidimizin fotoğrafı teslim edildi.