Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT, Yunus Emre İlkokulunu ziyaret etti. Sınıflarda öğrencilerle bir araya gelen Milli Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT, öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere gelecek konusunda tavsiyelerde bulunarak çok çalışmalarını, çok okumalarını, geleceğin bilgili insanlarının arasında yer almalarını can-ı gönülden istediğini ifade eden Milli Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT, öğrencilere derslerinde başarılar diledi. Milli Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT öğrencilerin herhangi bir isteği olup olmadığını sordu, öğrenciler yeni okul binalarına ne zaman kavuşacaklarını sordular. Milli Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT, okullarının önümüzdeki eğitim öğretim yılında hazır olacağını belirtti.



Milli Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti, okuldaki eğitim öğretimle ilgili bilgi aldı. >> RTURKAI.