Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı tarafından hazırlanan ’Bilgi ve İletişim Güvenliği Rehberi’ kapsamında Baş Denetçi Eğitimini tamamlayan personelimiz sertifikalarını aldı.
AFSÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen ’ISO/IEC ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Baş Denetçi Eğitimi’ ne katılan Genel Sekreter Yardımcısı Yakup Saban, Personel Daire Başkanı Ahmet Çukur, Bilgi İşlem Daire Başkanı Recep Özkan, Strateji Geliştirme Daire (SGD) Başkanı Hidayet Akman, Hukuk Müşaviri Sultan Akseki Bozok, Sağlık ve Uygulama Merkezi (SUAM) Müdür Yardımcısı S. Serhan Toy, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Şube Müdürü İsmail Arık, SGD Şube Müdürü Mehmet Gökçimen ve SUAM Bilgi İşlem Biriminden Ahmet Yörük sertifikalarını aldı. Raporlama sürecinde yoğun bir tempoda çalışan personelimize de teşekkür belgesi takdim edildi.
ISO 27001 Kalite Yönetim Sistemi ve 27001 İç Tetkik Sürecinin temel felsefesi, kavramları ve tanımları ile iç tetkik sürecinin planlanması ve yürütülmesi ile ilgili konuların ele alındığı beş günlük eğitimi tamamlayan personelimiz, üniversitemizde yürütülecek Bilgi ve İletişim Güvenliği Rehberi uygunluk denetimlerinde görev alacak.


Okunma Sayısı: 2 >> RTURKAI.