Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği bayramlaşma töreni, sosyal tesislerde gerçekleşti. Törene AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Rektör Yardımcıları, fakülte dekanları, enstitü ve meslek yüksekokulu müdürleri, Genel Sekreter ve diğer akademik ve idari personel katıldı.

AKÜ Rektörü Karakaş, tören öncesinde yaptığı konuşmada, bayramın sembolik değeri yüksek değerlerimiz olduğunu belirterek, Ramazan Bayramı’nın buruk geçtiğini söyledi. Yaşanan deprem felaketinin ülke ve milleti zor zamanlara soktuğunu hatırlatan Karakaş, millet-devlet dayanışması ile bu zorlukların üstesinden gelindiğini belirtti.

Karakaş, salgın ve depremler nedeniyle üniversitelerin pek çok sorunla karşılaştığını ifade etti. Ancak, pandemi ve depremlerin getirdiği zorlukları, akademik ve idari personelin katkısıyla atlatmayı başardıklarını vurguladı.

AKÜ yönetimi olarak, üniversitenin stratejik planlarını belirlediklerini ve bu plan doğrultusunda hareket ettiklerini açıklayan Karakaş, üniversitenin niteliksel gelişimine büyük önem verdiklerini ifade etti. Bu kapsamda, akreditasyon sürecini başlattıklarını ve patent alanlarına önem verdiklerini söyledi.

Bayramlaşma töreni, akademik ve idari personelin tek tek bayramlaşmasının ardından sona erdi. >> RTAI