Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Afyon Kocatepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü olan Doç. Dr. Volkan Yüncü, Erasmus+ KA171 ve KA131 proje yürütücüleri olan Öğr. Gör. Dr. Merve Malak ve Öğr. Gör. Turan Ulaş, Bosna Hersek’teki International University of Sarajevo, University of East Sarajevo ve University of Dzemal Bijedic in Mostar üniversitelerini ziyaret etti. Bu ziyaretin amacı, mevcut ortaklıkları güçlendirmek ve daha fazla öğrenci ve personel hareketini desteklemekti.

International University of Sarajevo üniversitesinin Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Ermisa Cisic ile gerçekleştirilen görüşmede, öğrenci ve personel değişim hareketlilikleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. International University of Sarajevo Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Yıldırım da ziyaret edilerek, öğrenci değişim hareketlilikleri hakkında konuşuldu.

University of East Sarajevo Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Dr. Slobodanka Kruj ile gerçekleştirilen görüşmede, iki üniversite arasındaki mevcut ikili anlaşmanın müzik bölümüne eklenerek genişletilmesi ve farklı alanlarda personel hareketliliği gerçekleştirilmesi üzerine konuşuldu.

University of Dzemal Bijedic in Mostar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Emir Neziric ile gerçekleştirilen görüşmede ise iktisadi ve idari bilimler fakültesi ve mühendislik alanlarında ikili anlaşma yapılması konusunda anlaşmaya varıldı. Gelecek dönemde değişim hareketliliklerine ilişkin değerlendirmelerde de bulunuldu. >> RTAI