Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından düzenlenen "Yetenek Her Yerde" sloganıyla birçok Kariyer Fuarı düzenleniyor. Bu fuarlardan biri olan ve Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde 04-05 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan İç Anadolu Kariyer Fuarı’na başvurular başlamıştır. Firma, kurum ve kuruluşların stantlarını açarak kendilerini tanıtacağı ve iş, staj başvuruları alarak mülakatlar yapacağı bu etkinlikte öğrenciler özellikle iş ve staj fırsatları olmak üzere birçok faydalı etkinliğe katılabileceklerdir.

Üniversitemiz de fuarın 20 paydaşından biridir ve öğrencilerimiz bu fuardan söyleşiler, eğitimler, atölye çalışmaları ve örnek olay incelemeleri gibi birçok faydalı etkinlikle sektör öğrenci buluşmasını gerçekleştirebilecektir. Başvurular şimdiden https:"yetenekkapisi.org üzerinden yapılabilecektir. Detaylı bilgi için https:"ikaf.anadolu.edu.tr/ adresinden bilgi alınabilir.

Haberin okunma sayısı: 3. >> RTAI