Gözden kaçırmayın

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi, "Atatürk ve Çocuk" Temalı Drama Etkinliğiyle 23 Nisan'ı Kutladı

Emirdağ Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinliği, "Emirdağ’da Ramazan Bir Başka Güzel" temasıyla gerçekleştirildi. Bu etkinlik, Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlendi ve iftar sofrasıyla açıldı. Programda, geçmişten günümüze kültürümüzün yansıtıldığı etkinlikler ve oyunlar yer aldı. Etkinliğe katılan vatandaşlar, Ramazan ayının manevi atmosferini gönüllerince yaşadılar. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, semazen, Hacivat ve Karagöz gösterileri, Nasreddin Hocadan hikayeler ve robot karakterler ile birbirinden eğlenceli oyunlar sunuldu. Ayrıca, Emirdağ Belediyesi trafik eğitim alanında çocuklar için şişme oyun grupları organize etti.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ve Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Karakuş, iftar yemeğinin ardından Ramazan etkinliğine katıldılar. Başkan Koyuncu, vatandaşlarla yakından ilgilenerek sohbet etti.

Başkan Koyuncu, "Vatandaşlarımızı birlik beraberlik içerisinde görmek bizim en büyük mutluluğumuz. Ramazan ayının manevi iklimini hemşehrilerimize yaşatmak için düzenlediğimiz Ramazan etkinliğine katılım sağlayarak göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin İnşallah. Emirdağımızda bu tür etkinlikler her zaman devam edecektir." şeklinde konuştu.

Etkinliğe katılarak manevi atmosferi paylaşan vatandaşlar, Başkan Koyuncu ve ekibe teşekkür ettiler. >> RTAI