Gözden kaçırmayın

Kariyer Gelişimi İçin Önemli Fırsat: Yetenek KapısıKariyer Gelişimi İçin Önemli Fırsat: Yetenek Kapısı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası'nda geçtiğimiz yıl gümüş madalya kazanan ve bu sene aynı şampiyonada yer alacak olan Milli Sporcu Halil Burak Dursun'u makamında ağırladı. Dursun, Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı öğrencisi olarak eğitim hayatına devam ediyor. Şampiyona, 9-10 Mayıs 2023 tarihleri arasında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Taşlı Çiftlik Yerleşkesi Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek ve Dursun, AFSÜ'yü +94 kg Point Fighting branşında temsil edecek.

Rektör Prof. Dr. Okumuş, 2016-2017-2018-2019 yıllarında Türkiye şampiyonluğu, 2019 WAKO Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası ikinciliği, 2019 ve 2020 Avrupa Kupası Şampiyonlukları gibi birçok başarılı derecesi olan Dursun'a başarılar diledi. Okumuş, sportif kariyerinde disiplinli bir şekilde ilerleyen Milli Sporcu'nun bu seneki şampiyonada da başarılı bir performans sergileyeceğine inandığını belirterek, tüm AFSÜ'lüler adına gurur duyduklarını ifade etti.

Rektör Okumuş, yaptığı açıklamada, öğrencilerinin farklı spor dallarında yerel, ulusal ve uluslararası müsabakalara katılarak üniversitelerini temsil etmeleri için her zaman destek olacaklarını vurguladı. Bu doğrultuda, AFSÜ'nün spor alanında yetenekli öğrencilerine gereken desteği sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Haberin okunma sayısı: 3