Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyonkarahisar'da meydana gelen depremden etkilenen öğrenciler için Afyon Lisesi'ne nakil olan öğrencilerin okul ihtiyaçları karşılandı. Proje öğrencileri Zeynep Aydoğuş, Necati Dinler ve Muradiye Erdem ile Değerler Kulübü danışman öğretmenleri Arif Okumuş ve Fatma Türk, KYK Çiğiltepe Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan depremden etkilenen okul velilerini ziyaret etti.

Okulda eğitim gören depremden etkilenen öğrenci ve aileleriyle birlikte okul müdürü Ramazan Balkan, müdür yardımcıları Aydın Özdemir ve Hüseyin Sağlam, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri Arif Okumuş ve Fatma Türk, rehberlik öğretmenleri Pakize Ekici ve Ayşe Yacan, okul aile birliği başkanı Mehmet Sağlam'ın katılımıyla yemekli program düzenlendi.

Proje öğrencileri ve Onur Kurulu öğrencilerinin koordinasyonuyla tüm sınıf düzeylerinde gelirleri deprem bölgesindeki kardeş okulları Kahramanmaraş Fatih Anadolu Lisesi'nin kırtasiye ve okul ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik geniş katılımlı bir kermes düzenlendi.

Elde edilen gelirler, ihtiyaç malzemelerine dönüştürülerek mayıs ayının sonunda Afyonkarahisar Milli Eğitim'in koordinasyonuyla kardeş okullara nakledilecek.