"Erasmus + Bireylerin Öğrenme Hareketliliği" adı altında bir proje düzenledi.

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mesleki Eğitim ve Öğretim alanında "Erasmus + Bireylerin Öğrenme Hareketliliği" adı altında bir proje düzenledi. Bu proje kapsamında, Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 2 öğrenci Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alanından, 2 öğrenci ise Yiyecek İçecek Hizmetleri alanından olmak üzere toplam 4 öğrenci, Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da uzun dönemli öğrenme modeline katılacaklar. Proje, 19 Mayıs 2023 tarihinde başlayacak ve 90 gün sürecek. Öğrencilerimiz, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Emrah İşisağ refakatinde seyahat edecekler.

Projenin içeriği hakkında bilgi sahibi olan okul yöneticileri, öğrenciler ve alan şefleri de bu seyahate katılacaklar. Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sami Solmaz, Teknik Müdür Yardımcısı Önder Kaynak, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alan Şefi Şensoy Kılıçkaya, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Emrah İşisağ ve katılan öğrencilerimiz, Alperen Çınar, Davut Kalaycı, Salim Güvenen ve Abdülkadir Uğur, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci'yi makamında ziyaret ettiler.

Öğrencilerin seyahati, hem mesleki eğitimlerine katkı sağlayacak hem de farklı kültürleri tanıma ve deneyimleme fırsatı sunacaktır. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci de öğrencilerle sohbet ederek bu projenin önemine vurgu yapmıştır. Bu ziyaret, güzel anıların yanı sıra önemli bir proje hakkında bilgi edinildiği için de öğrenciler ve okul yöneticileri için verimli oldu.