Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Afyon Kocatepe Üniversitesi, 2022-2023 akademik yılı mezuniyet törenleri ile başladı. Törenin ilk günü Eğitim Fakültesi mezunları için yapıldı ve Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Törene, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ali Gazel ve diğer öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldılar. Fen Bilgisi Öğretmenliği dönem birincisi Özlem Gür, açılış konuşmasında mezuniyetin kendileri için yepyeni bir başlangıç olduğunu söyledi ve Eğitim Fakültesi hocalarına teşekkür etti.

Eğitim Fakültesi ve İlköğretim Matematik Öğretmenliği dönem birincisi Makbule Uysal, mezuniyetin öğrenim hayatlarının sonu olmadığını ve öğretmenlerin daima ileri gitmeleri gerektiğini belirtti. Uysal, Eğitim Fakültesi hocalarına teşekkür etti.

Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ersin Kıvrak ise öğrencilere hayatları boyunca öğrenecekleri birçok şey olduğunu ve öğretmenlik mesleğinin kutsal bir görev olduğunu söyledi. Kıvrak, öğrencilerin özveri ile öğretmenlik mesleğini icra edeceğini ve bilgi ve becerilerini artırarak öğrencilere matematik ve fen bilimlerini sevdireceklerini belirtti.

AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, konuşmasında öğrencilere hayatları boyunca samimiyetten ayrılmamaları tavsiyesinde bulundu ve insanın samimiyetinin önemine vurgu yaptı. Peker, öğrencilere üretken, inançlı ve samimi olmaları gerektiğini söyledi.

Tören, mezun öğrencilerin temsili diplomalarını almaları ve kep atmaları ile sona erdi. AKÜ'nün 2023 mezuniyet törenleri programı açıklandı ve törenler Haziran ayı boyunca gerçekleşeceği bildirildi.