Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Kütahya'da bulunan Enne Barajı ve Tabiat Parkı, yenilenen görüntüsüyle birlikte yüzbinlerce ziyaretçisini ağırlamaya hazır. Özellikle ilkbaharda mavi ve yeşilin birbirine kavuştuğu muhteşem doğal manzarasıyla dikkat çeken park, doğaseverlerin ilgisini çekiyor.

Tabiat Parkı'nın işletmecisi Zafer Alat, tüm doğa tutkunlarını bölgeye beklediklerini açıklarken, piknikçiler, kampçılar ve balıkçılar için ideal bir mekan olduklarını da belirtti. Yeni dönemde, tekne turları da düzenleneceği müjdesini verdi.

Her yıl ziyaretçi sayısının arttığını dile getiren Alat, yoğunluğu yaz aylarında yaşadıklarını ancak bu yoğunluğu tüm yıl boyunca yaşamayı hedeflediklerini ifade etti.

Enne Barajı ve Tabiat Parkı, amatör ve sportif olta balıkçılığı tutkunlarının da sıkça uğradıkları bir mekan. Yılda ortalama 300 bin kişinin ziyaret ettiği park, görenleri kendine hayran bırakıyor.

Mavi ve yeşilin buluştuğu park, havadan da görüntülendi. Birçok ziyaretçinin ilgi odağı olan bu doğal güzellik, bölgedeki turizme de katkı sağlıyor.